100% gerust met een onafhankelijke schatter

Vermijd twijfel over de waarde van de schatting en discussie tussen partijen. Kies voor een objectieve prijsbepaling door een onafhankelijke schatter van erkendschatterexpert.be.

Onafhankelijke schatter voor...

Bij erkendschatterexpert.be voeren we onafhankelijke schattingen uit voor diverse klanten. Onder meer banken, hypotheekverstrekkers, bedrijfsrevisoren, notarissen, verzekeringsmaatschappijen, projectontwikkelaars als particuliere vastgoedeigenaars vertrouwen op onze vastgoedexpertise om onroerende goederen correct, realistisch en betrouwbaar te taxeren.

Enkele voorbeelden van courante opdrachten:

Kwaliteit verzekerd

Met erkendschatterexpert.be kies je voor ervaren, gespecialiseerde, gediplomeerde én erkende immo experten met een onberispelijke reputatie. Over de correctheid en betrouwbaarheid van je onafhankelijke schatting hoef je dus niet te twijfelen.

Zeker bij vastgoedgeschillen is deze kwaliteitsgarantie erg interessant. Pas als de betrouwbaarheid van de schatting niet ter discussie staat, kan je onderhandelen over inhoudelijke punten en snel een compromis bereiken met alle betrokken partijen.

Waarom erkendschatterexpert.be?

Benieuwd naar onze aanpak en prijzen?

Van zodra we wat basisinformatie over je pand en de reden voor je schatting ontvangen, sturen we een samenwerkingsvoorstel en duidelijke all-in tarieven naar je toe.